In beweging

En nu kom ik in beweging en laat mijn website aan de wereld te laten zien. Maanden ben ik bezig geweest met mijn nieuwe website en dát op te schrijven wat ik graag wil vertellen. Ik bleef twijfelen of ik de juiste snaar heb getroffen. Of de lezer mij herkent als uitdagende coach, geïnteresseerd luisteraar en betrokken mens en zich aangetrokken voelt. Of de lezer door mijn website en mijn teksten voor mij kiest als coach. Dat moet een keer klaar zijn, die twijfel. Want: het is 100% duidelijk: ik wil hoe dan ook vertellen dat ik als coach ben gestart. Want daar heb ik tenslotte alle opleidingen voor gevolgd. Daar ben ik al jaren mee bezig. En daardoor moet ik aandacht vragen voor mijn bedrijf LaRoess. Zorgen dat mensen weten van mijn bestaan als coach. Toen ik er achter kwam dat al mijn aanscherpingen van mijn teksten op de website niet meer leidden tot verbeteringen was het moment daar.

NU! Zet alles in om te zorgen dat mensen lezen over LaRoess. Hartstikke spannend, maar uitstellen is niet langer aan de orde. Ik pak het aan. Start NU! KOM IN BEWEGING!

Hoe is dat voor jou?
Stokt jouw beweging ook bij twijfel. Ga je moeilijke zaken ook uit de weg? Herken je de twijfel? Vraag je aandacht voor jezelf? Deel je met je omgeving wat er zich in je hoofd afspeelt?  Het piekeren leidt vaak niet tot het echte aanpakken. Oplossingen dienen zich niet aan. Het is vaak verhelderend om juist met iemand te praten over dat wat bij jou twijfel veroorzaakt. Juist het uitspreken van je twijfels is de eerste stap en zorgt voor beweging. Met mijn coaching wil ik bereiken dat ook jij weer in beweging komt en gaat aanpakken. Stap voor stap.

Successen en minder succesvol zijn
Mijn ervaring leert dat de eerste stap vaak al gezet is door in je hart te laten kijken. In het gesprek met jou wil ik je laten voelen dat je je verhaal aan mij kunt toevertrouwen en dat ik je kan spiegelen. Dat je – door dat hardop uit te durven spreken – al bezig bent met verwerken en weer kunt gaan voelen wat er allemaal wel is of weer kan zijn. En dat je dat kunt gaan bereiken door te doen, ook door moeilijkheden tegemoet treden. En niet – zoals ik eerder ook schreef – maar blijven uitstellen en het uit de weg gaan. Aanpakken. Tel je zegeningen en ga op weg naar nieuwe mooie momenten!

En herken je jezelf in het uitstelgedrag, neem eens contact met mij op. Samen kunnen we gaan onderzoeken waar je drempels ervaart. Met een coaching traject kom je vast weer in de ‘aanpak’ stand.

Overigens: Laroess is mijn bedrijfsnaam, met een vrouwelijke kwinkslag naar mijn achternaam.  Ik ontdek zojuist dat Laroess in het Frans vertaald “groots” betekent. Zo voel ik me ook nu.